WORKSHOPS

Bij Keukenboeren volg je de leukste workshops van Rotterdam! Bekijk de data en boek direct. Je kunt je individueel aanmelden, of een workshop organiseren voor je eigen groep. Of koop een cadeaubon en verras de gelukkige met een origineel cadeau!

FEBRUARI

MAART

APRIL

Mei

Juni

Oktober

GROEPEN

Op zoek naar een origineel programma voor een teamuitje? Of een inspirerende break-out sessie voor je vergadering? Een evenement met de Keukenboeren is altijd raak. Ontspanning, humor, teambuilding, met je handen bezig zijn en ondertussen van alles leren over eten. Het programma en de locatie bepalen we in samenspraak. Of ga voor makkelijk en kies één van de workshops. Een volledig verzorgd arrangement (workshop, vergaderruimte, koffie/thee, lunch, borrel en diner) op onze eigen locatie in Rotterdam is ook mogelijk. 

Een greep uit de klanten die je al voor gingen: Danone Nederland, Oranjefonds, Gemeente Antwerpen, Provincie Gelderland, Sociaal en Cultureel Planbureau, Libanon Lyceum, Lentiz College, Wellant College, Rijkswaterstaat, IJsselland Ziekenhuis.

Lesprogramma's

Wat is nu eigenlijk 'goed' eten? Waar komt het vandaan en hoe wordt het gemaakt? Wat doet het met je lijf en is het gezond of niet? De Keukenboeren hebben ervaring in het onderwijs en weten heel wat over (lokaal) voedsel en gezond eten. Meer weten? Neem contact op via info@keukenboeren.nl.

KvK-nummer 58875352